Snitel mexican

Snitel mexican

Ingrediente:

800g pulpa de vitel, 1 ardei iute, 2 kiwi, 1 ceapa mica, 1 lingura miere, 800g amestec mexican de legume, 2 oua, 3 linguri faina, 4 linguri pesmet, 200ml ulei, 100g unt, ± sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se curata de pielite, se spala, se scurge bine de apa si se taie in felii de circa 2 cm grosime. Se condimenteza cu sare si piper, dupa gust, si se pun intr-un castron mai adanc. Kiwi se curata de coaja, se taie in cubulete si se amesteca bine cu ardeiul iute, tocat marunt si cu ceapa, curatata, spalata si tocata marunt. Se adauga si mierea, apoi cu ajutorul unui blender, se face din acest amestec un piure. Se pune piureul peste feliile de carne si se lasa 60 de minute la marinat. Amestecul de legume se caleste, 3-4 minute, la foc iute, in 100ml ulei si se potriveste de sare si piper, dupa gust. Se scot feliile de carne din marinata, se dau prin faina, prin ou, si apoi prin pesmet amestecat cu o lingurita de piper negru proaspat macinat. Se pun snitelele intr-o tigaie cu ulei incins amestecat cu unt si se prajesc pe ambele parti, pana ce acestea se rumenesc frumos, apoi, se scot pe servetele absorbante pentru a se scurge de ulei. Se servesc calde cu garnitura de soté de legume.

Adauga comentariu la reteta - Snitel mexican


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Paine rapida fara drojdie
Islere
Crema Toffee
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Paine  pe vatra
Tort Krantz
Pate Brisee
Aluat cu branza
Piept de pui, la cuptor
Feta cu rosii uscate,in ulei
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Parmigiana di zucchine
Rulade de peste cu morcov si dovlecel