Tocanita de burta

Tocanita de burta

Ingrediente:

1 kg burta de vita, 4 cepe, 50ml ulei, 1 lingura bulion, 1leg. patrunjel, 1leg. marar, ± sare, piper

Mod de preparare:

Se spala bine burta, se pune la fiert si se da in clocot 10 minute. Dupa ce se arunca prima apa, se pune din nou la fiert (de preferat in oala sub presiune – 1 ora de la primul fluierat). Cand este bine fiarta, se taie fideluta. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, apoi se adauga burta taiata, o cana cu zeama in care a fiert burta si bulionul diluat. Se potriveste de sare si piper si se adauga verdeata tocata marunt. Se mai da intr-un clocot.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de burta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ficatei cu ceapa, vin si marar
Chutney de prune si ardei
Spaghetti Carbonara
Cozonac Grania
Tocanita de naut la cuptor
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Aripioare prajite in crusta
Prajitura cu tofu si ciocolata
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Musaca
Chiftelute cu porumb
Inghetata prajita
Cozonaci cu nuca si mac
Tarte Flambée
Muschiulet de porc cu susan