Tocanita de burta

Tocanita de burta

Ingrediente:

1 kg burta de vita, 4 cepe, 50ml ulei, 1 lingura bulion, 1leg. patrunjel, 1leg. marar, ± sare, piper

Mod de preparare:

Se spala bine burta, se pune la fiert si se da in clocot 10 minute. Dupa ce se arunca prima apa, se pune din nou la fiert (de preferat in oala sub presiune – 1 ora de la primul fluierat). Cand este bine fiarta, se taie fideluta. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, apoi se adauga burta taiata, o cana cu zeama in care a fiert burta si bulionul diluat. Se potriveste de sare si piper si se adauga verdeata tocata marunt. Se mai da intr-un clocot.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de burta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu seminte
Tort de nuci
Tort Krantz
Pulpe de rata cu bere si stafide
Dovlecei crocanti la cuptor
Agliata Verde
Pesto di rucola
Prajitura cu mere si brinza
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Cheesecake cu rosii si busuioc
Tarta cu crema de branza si zmeura
Biscuiti cu Nutella
Paine cu iaurt
Muffins cu dovleac(Butternut)
Paste de spanac cu calamari si rosii