Tocanita de burta

Tocanita de burta

Ingrediente:

1 kg burta de vita, 4 cepe, 50ml ulei, 1 lingura bulion, 1leg. patrunjel, 1leg. marar, ± sare, piper

Mod de preparare:

Se spala bine burta, se pune la fiert si se da in clocot 10 minute. Dupa ce se arunca prima apa, se pune din nou la fiert (de preferat in oala sub presiune – 1 ora de la primul fluierat). Cand este bine fiarta, se taie fideluta. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, apoi se adauga burta taiata, o cana cu zeama in care a fiert burta si bulionul diluat. Se potriveste de sare si piper si se adauga verdeata tocata marunt. Se mai da intr-un clocot.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de burta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cornuri cu unt
Cupola ninsa cu ciocolata
Prajitura de ciocolata
Crema Toffee
Supa din trei feluri de peste
Tort din alune de copac
Painea tigru
Salsa cruda
Tagliatelle a La-Chef-A
Melitzanosalata Agioritiki
Dulceata de grapefruit
Rulada cu cascaval
Risotto cu broccoli si kaiser
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Tiramisu de capsuni si cocos