Vacuta cu rosii

Vacuta cu rosii

Ingrediente:

4 felii groase de muschi de vita, 2 linguri unt, 2 catei de usturoi, 1 leg. patrunjel verde, 1 lingura oregano, 500g rosii in bulion, ± sare, piper

Mod de preparare:

Se condimenteaza carnea cu sare si piper si se lasa 1 ora la marinat. Se topeste untul intr-o tigaie si se rumeneste carnea pe ambele parti. Separat, se amesteca rosiile cu usturoiul pisat, patrunjelul si oregano. Se toarna acest amestec peste carne si se lasa sa fiarba 25 - 30 de minute la foc mic. Se poate pune si la cuptor, 20-25 de minute, dar atunci carnea trebuie sa fie in intregime acoperita de sos. Se serveste cu cartofi natur sau orez si salate de legume proaspete.

Adauga comentariu la reteta - Vacuta cu rosii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa crema de ciuperci
Rulada de omleta
Caracatita in ulei
Fursecuri fine cu nuci
Marmelada de zmeura
Chec negru
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Capunti alla puttanesca
Piept de pui, la cuptor
Medalion de vinete
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Frigarui de pui
Supa gulas
Creveti crocanti cu cocos
Pesto di rucola