Vacuta cu rosii

Vacuta cu rosii

Ingrediente:

4 felii groase de muschi de vita, 2 linguri unt, 2 catei de usturoi, 1 leg. patrunjel verde, 1 lingura oregano, 500g rosii in bulion, ± sare, piper

Mod de preparare:

Se condimenteaza carnea cu sare si piper si se lasa 1 ora la marinat. Se topeste untul intr-o tigaie si se rumeneste carnea pe ambele parti. Separat, se amesteca rosiile cu usturoiul pisat, patrunjelul si oregano. Se toarna acest amestec peste carne si se lasa sa fiarba 25 - 30 de minute la foc mic. Se poate pune si la cuptor, 20-25 de minute, dar atunci carnea trebuie sa fie in intregime acoperita de sos. Se serveste cu cartofi natur sau orez si salate de legume proaspete.

Adauga comentariu la reteta - Vacuta cu rosii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute de carne
Piept de pui simplissime
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Cocktail-Totally Green
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Rulada cu cascaval
Muschiulet de porc cu susan
Placinta cu branza sarata
Supa din trei feluri de peste
Medalion de vinete
Tort cu mere si nuci
Cozonac cu mac si alune de padure
Paine  pe vatra
Gogosele din flori de dovleac
Crutoane aromate