Ingrediente:
doua limbi de porc mari, 6-8 castraveciori murati, doua oua, 200 ml. ulei, doua linguri de mustar iute pentru maioneza, sare, piper
Mod de preparare:
Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele de deasupra si se taie in cubulete mici de cca. 3-4 mm. Se taie si castravetii murati in cubulete de aceeasi marime si se lasa la scurs. Se prepara o maioneza din doua galbenusuri, ulei si o ling urita din mustar ca sa nu se taie. Daca la un moment dat maioneza devine prea groasa diluati- o cu doua linguri de zeama de lamaie. Avand grija ca toate ingredientele sa fie bine scurse, se amesteca, se potriveste de sare si piper si se da la rece. Nota: daca limba si muraturile nu sunt bine scurse, pe fundul castronului se va aduna zeama pentru ca nici unul din ingrediente nu o retine si salata va fi inestetica.
< Anterior | Urmator > |
---|