Limba cu maioneza

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Limba cu maioneza

Limba cu maioneza

Ingrediente:

doua limbi de porc mari, 6-8 castraveciori murati, doua oua, 200 ml. ulei, doua linguri de  mustar iute pentru maioneza, sare, piper

Mod de preparare:

Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele  de deasupra si se taie in cubulete mici de cca. 3-4 mm. Se taie si castravetii murati in  cubulete de aceeasi marime si se lasa la scurs. Se prepara o maioneza din doua galbenusuri,  ulei si o ling urita din mustar ca sa nu se taie. Daca la un moment dat maioneza devine prea  groasa diluati- o cu doua linguri de zeama de lamaie. Avand grija ca toate ingredientele sa fie  bine scurse, se amesteca, se potriveste de sare si piper si se da la rece. Nota: daca limba si muraturile nu sunt bine scurse, pe fundul castronului se va aduna zeama pentru ca nici unul  din  ingrediente nu o retine si salata va fi inestetica.

Adauga comentariu la reteta - Limba cu maioneza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gratin de paste si peste, cu bezea
Melitzanosalata Agioritiki
Friptura de porc cu sorici
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Paste cu spanac si gorgonzola
Rata la cuptor
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Papanasi
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Aripi de curcan tandoori
Varza rosie cu mar
Tarta rustica cu piersici
Chicken Bryan
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Tarte Flambée