Limba cu maioneza

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Limba cu maioneza

Limba cu maioneza

Ingrediente:

doua limbi de porc mari, 6-8 castraveciori murati, doua oua, 200 ml. ulei, doua linguri de  mustar iute pentru maioneza, sare, piper

Mod de preparare:

Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele  de deasupra si se taie in cubulete mici de cca. 3-4 mm. Se taie si castravetii murati in  cubulete de aceeasi marime si se lasa la scurs. Se prepara o maioneza din doua galbenusuri,  ulei si o ling urita din mustar ca sa nu se taie. Daca la un moment dat maioneza devine prea  groasa diluati- o cu doua linguri de zeama de lamaie. Avand grija ca toate ingredientele sa fie  bine scurse, se amesteca, se potriveste de sare si piper si se da la rece. Nota: daca limba si muraturile nu sunt bine scurse, pe fundul castronului se va aduna zeama pentru ca nici unul  din  ingrediente nu o retine si salata va fi inestetica.

Adauga comentariu la reteta - Limba cu maioneza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon la gratar
Rulada de pui
Rulada de omleta
Cozonac
Kisir -  salata de griu
Ciorba de miel
Banana Daiquiri
Schichttorte  Baumkuchen
Paste cu spanac si gorgonzola
Friptura aromata de porc
Sandwich Cake cu somon si spanac (Sm├Ârg├ąst├ąrta)
Castraveti cu maioneza de avocado
Melcisori de pizza
Tarta de ciocolata
Aripioare prajite in crusta