Limba cu maioneza

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Limba cu maioneza

Limba cu maioneza

Ingrediente:

doua limbi de porc mari, 6-8 castraveciori murati, doua oua, 200 ml. ulei, doua linguri de  mustar iute pentru maioneza, sare, piper

Mod de preparare:

Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele  de deasupra si se taie in cubulete mici de cca. 3-4 mm. Se taie si castravetii murati in  cubulete de aceeasi marime si se lasa la scurs. Se prepara o maioneza din doua galbenusuri,  ulei si o ling urita din mustar ca sa nu se taie. Daca la un moment dat maioneza devine prea  groasa diluati- o cu doua linguri de zeama de lamaie. Avand grija ca toate ingredientele sa fie  bine scurse, se amesteca, se potriveste de sare si piper si se da la rece. Nota: daca limba si muraturile nu sunt bine scurse, pe fundul castronului se va aduna zeama pentru ca nici unul  din  ingrediente nu o retine si salata va fi inestetica.

Adauga comentariu la reteta - Limba cu maioneza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu iaurt
Tort cu mere si nuci
Chocolate Gugelhupf
Lasagne cu spanac si branza chevre
Cosulete umplute
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Ardei umpluti cu legume
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Crema de zahar ars
Creveti crocanti cu cocos
Chiftelute cu porumb
Ciorba de salata
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Chec cu ficat
Palet de dames