Salata cu cascaval, salam si sunca

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata cu cascaval, salam si sunca

Salata cu cascaval, salam si sunca

Ingrediente:

2 morcovi, sare, 500 g cascaval, 200 g sunca fiarta taiata felii, 100 g salam, in felii subtiri, 2  l.s. otet, 4 l.s. ulei piper negru macinat, 1 salata mare verde, 2 oua fierte tare
Timp de odihna: cca 2 ore

Mod de preparare:

Morcovii se taie bucati si se fierb in apa sarata clocotita. apoi se scot cu lingura pe sita si se scurg. Cascavalul se taie in felii subtiri. Sunca fiarta si salamul se taie de asemenea in fasii subtiri. Morcovul, cascavalul, sunca si salamul se pun intr-un castron si se amesteca. Din otet, ulei  sare si piper se prepara un sos marinat cu care se marineaza salata si se lasa 2 ore sa se  intrepatrunda bine. Se desfac frunzele de la salata si se asaza pe o tava. Bucatile si fasiile de morcovi, cascaval, salam si sunca se aranjeaza pe frunzele de salata. Se curata ouale, se taie fiecare in opt felii in  lungime si se orneaza salata cu ele.

Adauga comentariu la reteta - Salata cu cascaval, salam si sunca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Castraveti cu maioneza de avocado
Cozonaci cu nuca si mac
Rulada de omleta
Marmelada de zmeura
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Rulada de somon afumat
Sesame Chicken
Confit de canard
Painici cu busuioc
Fursecuri simple
Ciorba de salata
Saltimbocca alla romana