Salata cu cascaval, salam si sunca

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata cu cascaval, salam si sunca

Salata cu cascaval, salam si sunca

Ingrediente:

2 morcovi, sare, 500 g cascaval, 200 g sunca fiarta taiata felii, 100 g salam, in felii subtiri, 2  l.s. otet, 4 l.s. ulei piper negru macinat, 1 salata mare verde, 2 oua fierte tare
Timp de odihna: cca 2 ore

Mod de preparare:

Morcovii se taie bucati si se fierb in apa sarata clocotita. apoi se scot cu lingura pe sita si se scurg. Cascavalul se taie in felii subtiri. Sunca fiarta si salamul se taie de asemenea in fasii subtiri. Morcovul, cascavalul, sunca si salamul se pun intr-un castron si se amesteca. Din otet, ulei  sare si piper se prepara un sos marinat cu care se marineaza salata si se lasa 2 ore sa se  intrepatrunda bine. Se desfac frunzele de la salata si se asaza pe o tava. Bucatile si fasiile de morcovi, cascaval, salam si sunca se aranjeaza pe frunzele de salata. Se curata ouale, se taie fiecare in opt felii in  lungime si se orneaza salata cu ele.

Adauga comentariu la reteta - Salata cu cascaval, salam si sunca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Beef Bourguignon - Julia Child
Sarmale fara carne
Pateu din ficatei de pui
Crutoane aromate
Parjoale de vara
Cartofi cu conopida si branza
Ghiveci de orez cu legume
Sesame Chicken
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Supa de gulii
Crap la cuptor (pe gratar)
Cornuri cu unt
Caracatita in ulei
Supa de chimen
Crenvursti in aluat