Salata cu cascaval, salam si sunca

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata cu cascaval, salam si sunca

Salata cu cascaval, salam si sunca

Ingrediente:

2 morcovi, sare, 500 g cascaval, 200 g sunca fiarta taiata felii, 100 g salam, in felii subtiri, 2  l.s. otet, 4 l.s. ulei piper negru macinat, 1 salata mare verde, 2 oua fierte tare
Timp de odihna: cca 2 ore

Mod de preparare:

Morcovii se taie bucati si se fierb in apa sarata clocotita. apoi se scot cu lingura pe sita si se scurg. Cascavalul se taie in felii subtiri. Sunca fiarta si salamul se taie de asemenea in fasii subtiri. Morcovul, cascavalul, sunca si salamul se pun intr-un castron si se amesteca. Din otet, ulei  sare si piper se prepara un sos marinat cu care se marineaza salata si se lasa 2 ore sa se  intrepatrunda bine. Se desfac frunzele de la salata si se asaza pe o tava. Bucatile si fasiile de morcovi, cascaval, salam si sunca se aranjeaza pe frunzele de salata. Se curata ouale, se taie fiecare in opt felii in  lungime si se orneaza salata cu ele.

Adauga comentariu la reteta - Salata cu cascaval, salam si sunca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Quark-brinza cremoasa acrisoara
Bruschette cu legume si tofu
Chutney de prune
Pateuri
Ciorbita de pui si fasolica verde
Manti
Praz umplut cu ciuperci
Pui la cuptor
Chec aperitiv,stelute si braduti
Brezel (covrigi nemtesti)
Pateuri umplute cu sunca
Prajitura Latte Macchiato
Islere
Friptura aromata de porc
Inghetata prajita