Salata de andive cu piept de pasare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de andive cu piept de pasare

Salata de andive cu piept de pasare

Ingrediente:

andive (700g), piept de pasare fiert (350g), maioneza, smantana (3 linguri), zeama de lamaie  (1/2  lamaie)

Mod de preparare:

Se aleg andive tinere (andivele tinere nu au  frunze verzi care sunt amare), se taie putin din  cotor, se curata, se spala rapid sub un jet de apa, se scurg de apa, apoi se desfac frunzele,  care se lasa intregi sau se rup in doua, se pun intr-o salatiera sau intr-un castron, se amesteca  cu pieptul de pasare taiat in lung si cat mai subtire; cu maioneza (preparata  din : 1 ou, 150ml ulei, sare, zeama de lamaie) si cu smantana; se sareaza, se pipereaza si se acreste dupa gust.Se serveste imediat.

Adauga comentariu la reteta - Salata de andive cu piept de pasare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei copti pane
Prajitura de ciocolata
Rulada de ciuperci
Supa gulas
Tarta cu rucola
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Friptura de mistret
Piept de pui afumat
Chec aperitiv,stelute si braduti
Chiftelute cu porumb
Supa de pasare cu fructe goji
Pateuri cu ciuperci
Cosulete umplute
Gratin de paste si peste, cu bezea
Prosciutto di Parma e melone