Salata de andive cu piept de pasare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de andive cu piept de pasare

Salata de andive cu piept de pasare

Ingrediente:

andive (700g), piept de pasare fiert (350g), maioneza, smantana (3 linguri), zeama de lamaie  (1/2  lamaie)

Mod de preparare:

Se aleg andive tinere (andivele tinere nu au  frunze verzi care sunt amare), se taie putin din  cotor, se curata, se spala rapid sub un jet de apa, se scurg de apa, apoi se desfac frunzele,  care se lasa intregi sau se rup in doua, se pun intr-o salatiera sau intr-un castron, se amesteca  cu pieptul de pasare taiat in lung si cat mai subtire; cu maioneza (preparata  din : 1 ou, 150ml ulei, sare, zeama de lamaie) si cu smantana; se sareaza, se pipereaza si se acreste dupa gust.Se serveste imediat.

Adauga comentariu la reteta - Salata de andive cu piept de pasare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Maultaschen cu sos de rosii
Pateuri umplute cu sunca
Pasta de avocado
Friptura aromata de porc
Salata de vara cu mozzarella
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Aripioare prajite in crusta
Friptura de mistret
Paine cu iaurt
Salata de fasole cu ton
Supa de pasare cu fructe goji
Friptura de porc cu sorici
Ciuperci umplute cu legume
Caramel Tiramisu