Salata din carne de pasare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata din carne de pasare

Salata din carne de pasare

Ingrediente:

carne fiarta de pasare (250g), cartofi fierti in coaja (1kg), telina (2), oua fierte (2), maioneza, mustar (50g), mere (2), coniac (1 paharel), sare, piper, salata verde (cateva frunze).

Mod de preparare:

Cartofii se taie cubulete, telina se rade pe razatoarea cu gauri mari, merele taie fideluta sau  se dau tot pe razatoare, 150g carne se taie cubulete; se amesteca apoi totul cu mustarul,  maioneza (preparata din: 1 ou, 150ml ulei, zeama de lamaie, sare) si coniacul, se sareaza si se  pipereaza dupa gust. Pe un platou sau intr-o salatiera se asaza frunze de  salata verde peste care se pune compozitia. Dupa ce s-a netezit frumos se garniseste cu restul de carne de pasare taiata fasii si rondele de oua.Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Salata din carne de pasare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caviar de vinete
Salata
Tarta sarata din frunze de conopida
Brownies cu miere si seminte
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Somon la cuptor cu sos alb
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Supa crema de ciuperci
Salata de telina,citrice si rodie
Prajitura cu tofu si ciocolata
Supa din trei feluri de peste
Ghiveci de orez cu legume
Vegeta de casa
Rulada de omleta
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella