Salata din carne de pasare si maioneza

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata din carne de pasare si maioneza

Salata din carne de pasare si maioneza

Ingrediente:

3 linguri cu varf carne de pasare fiarta, 5-6 cartofi mari, 2 mere, 2 teline mijlocii, 2 oua, 3  linguri cu varf de maioneza, 1 pahar mic de coniac, sare, piper, o salata verde

Mod de preparare:

Spalati, apoi fierbeti cartofii. Cand s-au racit, curatati-i, taiati-i in cuburi mici. La fel taiati si  carnea. Dati pe razatoare telinele curatate, spalate, merele fara coaja si fara samburi. Puneti totul intr-un castron mare si combinati cu maioneza si coniacul, potriviti de sare si piper. Pe  platou asezati frunze frumoase de salata, bine spalate, peste care puneti compozitia  omogenizata. Decorati cu rondele de ou fiert, maioneza si cateva cuburi de carne. Lasati la frigider pana la masa.

Adauga comentariu la reteta - Salata din carne de pasare si maioneza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti II
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Mancarica de gulas
Paine cu iaurt
Piept de rata cu ciuperci
Tagliatelle cu ciuperci
Friptura de curcan cu mere
Piept de pui simplissime
Inghetata prajita
Muffins cu spanac
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Dulceata de pere
Supa de rosii
Tarta cu crème brûlé
Um Ali - budinca egipteana din paine