Salata de ciuperci (champignons)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de ciuperci (champignons)

Salata de ciuperci (champignons)

Ingrediente:

600 g ciuperci (din  conserva), 125 g branza topita, 300 g frisca (nebatuta), sare, piper negru  macinat, 4 l.s. ceapa verde taiata in inele, 6 l.s. tarhon taiat marunt, cateva fire de ceapa  verde (partea verde) pentru ornat

Mod de preparare :

Ciupercile se taie felii si se asaza in forma de solzi pe o farfurie. Branza topita se zdrobeste cu o furculita. Frisca se bate scurt cu muxerul pana are  consistenta unei creme. Frisca se amesteca cu branza topita si se condimenteaza cu sare si piper. Verdeturile se  incorporeaza in sosul astfel obtinut si mixtura se toarna peste ciuperci. salata se orneaza cu cateva fire de ceapa verde. Feliile de ciuperci se pot stropi cu zeama de lamaie sa nu se inchida la culoare.

Adauga comentariu la reteta - Salata de ciuperci (champignons)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Supa de dovleac ( Butternut )
Gratin de broccoli si conopida
Fursecuri fine cu nuci
Chiftelute cu porumb
Islere
Ciocolata
Painici cu busuioc
Melitzanosalata Agioritiki
Fursecuri cu gem
Pui la cuptor
Tarta cu mere
Placinta cu branza sarata
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Kisir -  salata de griu