Salata de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de portocale

Salata de portocale

Ingrediente:

2 portocale mari, 3-4 mere, un pahar mic de vin alb, sec, rom (intr-un pahar mic), 2-3 linguri de zahar

Mod de preparare:

Curatati fructele de coaja, taiati merele, iar portocalele desfaceti-le in felii si aranjati-le in salatiera. Puneti vinul intr-un ibric si clocotiti-l un minut impreuna cu zaharul. Luati ibricul de pe foc, adaugati romul si turnati amestecul fierbinte peste fructe. Serviti salata rece drept garnitura la friptura de curcan sau la antricot de vitel.

Adauga comentariu la reteta - Salata de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec de carne
Banana Daiquiri
Chec negru
Omleta cu orez la cuptor
Cartofi cu conopida si branza
Aripioare prajite in crusta
Bulion de rosii
Chicken Bryan
Mancarica de gulas
Supa de rosii
Branza cu verdeturi
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Crostoni cu miel
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Salata de sfecla rosie cu pui