Salata de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de portocale

Salata de portocale

Ingrediente:

2 portocale mari, 3-4 mere, un pahar mic de vin alb, sec, rom (intr-un pahar mic), 2-3 linguri de zahar

Mod de preparare:

Curatati fructele de coaja, taiati merele, iar portocalele desfaceti-le in felii si aranjati-le in salatiera. Puneti vinul intr-un ibric si clocotiti-l un minut impreuna cu zaharul. Luati ibricul de pe foc, adaugati romul si turnati amestecul fierbinte peste fructe. Serviti salata rece drept garnitura la friptura de curcan sau la antricot de vitel.

Adauga comentariu la reteta - Salata de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciuperci
Piept de pui simplissime
Muffins cu dovleac(Butternut)
Prajitura cu mere si brinza
Supa din trei feluri de peste
Feta cu rosii uscate,in ulei
Parmigiana di zucchine
Friptura de porc cu sorici
Chec de carne
Chiftele din legume
Paine pictata
Gratin de broccoli si conopida
Pasca cu ciocolata
Cocktail-Totally Green
Supa de pui - rapida