Salata de sfecla rosie

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de sfecla rosie

Salata de sfecla rosie

Ingrediente:

2-3 radacini de sfecla, 2 linguri ulei, 1/4 pahar otet, piper, sare, marar, patrunjel

Mod de preparare:

Sfecla rosie se fierbe sau se coace in cuptor, se curata, se taie pai sau rondele, se pune intr-un castron, se sareaza si se presara cu piper. Se adauga ulei, otet, se amesteca si se aranjeaza in salatiera. Se presara apoi cu marar sau cu patrunjel verde tocat marunt. salata de sfecla se poate prepara si cu cartofi. In acest caz se iau cantitati egale de sfecla si cartofi.Se serveste la carne fripta sau fiarta.

Adauga comentariu la reteta - Salata de sfecla rosie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu seminte
Piept de pui, la cuptor
Carne de miel in stil mongolez
Supa de gulii
Paine cu orez
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Compot de rubarba
Parmigiana di zucchine
Rata la cuptor
Somon afumat pe scandura de cedru
Rulada de somon afumat
Somon salbatic cu crusta de brinza
Tort de nuci
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara