Salata de sfecla rosie

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de sfecla rosie

Salata de sfecla rosie

Ingrediente:

2-3 radacini de sfecla, 2 linguri ulei, 1/4 pahar otet, piper, sare, marar, patrunjel

Mod de preparare:

Sfecla rosie se fierbe sau se coace in cuptor, se curata, se taie pai sau rondele, se pune intr-un castron, se sareaza si se presara cu piper. Se adauga ulei, otet, se amesteca si se aranjeaza in salatiera. Se presara apoi cu marar sau cu patrunjel verde tocat marunt. salata de sfecla se poate prepara si cu cartofi. In acest caz se iau cantitati egale de sfecla si cartofi.Se serveste la carne fripta sau fiarta.

Adauga comentariu la reteta - Salata de sfecla rosie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Baton de vanilie
Prajitura cu zmeura si pomelo
Ciorba de miel
Stifatho
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Ciuperci umplute cu legume
Supa din trei feluri de peste
Paine cu orez
Vanilla Club
Tort din albusuri
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Somon la cuptor cu sos alb
Lasagne cu spanac si branza chevre
Tort de ciocolata cu crema de cocos