Salata de vinete II

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de vinete II

Salata de vinete II

Ingrediente:

vinete (5-6), ulei (1/4l), usturoi (3 capatani), otet (2 linguri), sare, piper

Mod de preparare:

Se taie vinetele in felii rotunde groase de un deget, se sareaza, se lasa sa se scurga, se sterg.  Se prajesc in ulei incins pe ambele parti, se aranjeaza intr- o salatiera. Deasupra se toarna un  sos facut din usturoiul pisat, frecat cu uleiul in care am prajit vinetele, sare si otet.Se serveste peste cateva ore.

Adauga comentariu la reteta - Salata de vinete II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de pere
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Rulada cu cascaval
Prajitura cu tofu si ciocolata
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Chiftele din legume
Cotlete de vinete
Palet de dames
Cozonaci cu nuca si mac
Crenvursti in aluat
Paine rasucita cu crema de branza
Paste cu ciuperci si rosii
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Paine cu seminte
Rosii umplute cu ton