Salata de vinete II

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de vinete II

Salata de vinete II

Ingrediente:

vinete (5-6), ulei (1/4l), usturoi (3 capatani), otet (2 linguri), sare, piper

Mod de preparare:

Se taie vinetele in felii rotunde groase de un deget, se sareaza, se lasa sa se scurga, se sterg.  Se prajesc in ulei incins pe ambele parti, se aranjeaza intr- o salatiera. Deasupra se toarna un  sos facut din usturoiul pisat, frecat cu uleiul in care am prajit vinetele, sare si otet.Se serveste peste cateva ore.

Adauga comentariu la reteta - Salata de vinete II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripi de curcan tandoori
Um Ali - budinca egipteana din paine
Taameia
Tort de nuci
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Saltimbocca alla romana
Chutney de prune
Pateu din ficat de porc
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Muschiulet de porc cu susan
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Tocanita de naut la cuptor
Supa Imperiala
Salata de telina,citrice si rodie
Rulada de omleta