Salata de carne de pasare Key West

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de carne de pasare Key West

Salata de carne de pasare Key West

Ingrediente:

800 g piept de pui fript la grill, fara piele si oase, 4 grepfruturi roz, 6 morcovi, 4  dovlecei mici  (zucchini), 600 g iaurt slab (1,5% grasime), praf de curry, coriandru macinat, chimen macinat, cimbru faramitat, sare, 3 l.s. zeama de lamaie 200 g salata asortata (produs finit)

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie cuburi. Se decojesc grepfruturile, se desfac feliile de pielita alba cu  grija si se taie feliutele in romburi. Morcovii si dovleceii se razuiesc (nu prea marunt). Iaurtul se amesteca cu praful de curry, coriandrul macinat, cu chimenul, cu cimbrul si cu  sarea. La urma se adauga zeama de lamaie. Romburile de grepfrut, morcovul, dovlecelul se pun intr-un castron si se amesteca cu sosul marinat.  Salata asortata se asaza pe un platou mare. Mixtura din grepfrut si legume se pune peste salata. Cuburile de piept de pui se aranjeaza peste compozitie.

Adauga comentariu la reteta - Salata de carne de pasare Key West


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cosulete umplute
Chec negru
Chiftelute de calamari
Tocanita de naut la cuptor
Supa-crema de broccoli
Dulceata de grapefruit
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Salata de Boeuf
Um Ali - budinca egipteana din paine
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Pateuri umplute cu sunca
Aperitiv in foi de napolitana
Friptura de vitel in ulei
Dovlecei cu patrunjel si usturoi