Salata mediteraneana

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata mediteraneana

Salata mediteraneana

Ingrediente:

oua fierte tari (4), fasole verde (250g), rosii (2), castravete (1/2), marar verde, usturoi (1 catel), otet (2 linguri), zeama de lamaie (1 lingura), ulei de masline (3 linguri), fileuri de ansoa (1 cutie), capere, masline negre (12), sare, piper

Mod de preparare:

Se fierbe fasolea in apa clocotita sarata. Se taie toate legumele in bucati si se toaca foarte fin usturoiul. Sosul se prepara amestecand uleiul, otetul, zeama de lamaie, sarea, piperul si usturoiul tocat. Se varsa sosul peste legume, se adauga caperele si se amesteca bine. Se taie ouale in sferturi si se pun deasupra salatei, alternand cu fileurile de ansoa si cu maslinele.

Adauga comentariu la reteta - Salata mediteraneana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri
Tarta cu vinete
Tagliatelle a La-Chef-A
Schichttorte  Baumkuchen
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Somon afumat pe scandura de cedru
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Tarta cu crème brûlé
Salata de telina si morcovi rasi
Tarta rustica cu piersici
Confit de canard
Rulada de ciuperci
Oua umplute
Parmigiana di melanzane