Â
Avem nevoie de ardei copti (preferabil capia grosi dar nu vad de ce nu ar merge si alte soiuri),umplutura ce branza topita ne place, si carne idem (kaiser, jambon, proshuto, sunca presata de pui sau porc etc), faina alba, ou batut si pesmet pt. pane si ulei pt. prajit...
Iata ce am avut eu azi...
Ardeiul capia (copt decojit ,descotorat si curatat in interior de seminte,scurs bine chiar tamponat cu hartie absorbanta sa nu zemuiasca), cascaval si dulce si afumat si branza topita feliata, carnita kaiser magru, sunca presata de pui...
Taiem si branza si carnita feliute subtiri si umplem ardeiul in straturi alternative...
Ii inchidem gura cu forta cu o scobitoare ...
Il presaram cu sare piper boia ce vrem noi si-l dam bine prin faina,mai ales la inchizatura...
Apoi prin ou batut cu sare piper ce vrem noi si dat apoi prin pesmet(si asta poate fi aromatizat cu ce iuteli sau ierbaciuni uscaturi va place),si apoi din nou prin ou si pesmet(dubla impanatura)...
Prajit in ulei intai pe o parte apoi pe cealalta...
Scos pe hartie absorbanta...
Sectiune ...
< Anterior | Urmator > |
---|