Salata de icre

Salata de icre

Ingrediente:

200g icre de stiuca sau crap, miezul de la o jumatate de franzela, 150 – 200 g ulei, sare, ½ de lamaie o ceapa

Mod de preparare:

Se spala icrele, se curata de pielite apoi se scurg de apa. Separat se pune miezul de paine la inmuiat in apa , se stoarce de apa se freaca cu un pic de ulei si apoi se amesteca cu icrele. Se bat icrele cu uleiul care se adauga putin cate putin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se poate adauga la sfarsit ceapa tocata marunt (ceapa nu se adauga in timpul preparari icrelor pentru ca le amaraste). Se poate orna cu masline negre sau verzi sau feliute subtiri de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Salata de icre


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu orez
Ciocanele de pui cu varza
Gugelhupf cu marmelada
Friptura aromata de porc
Crap la cuptor (pe gratar)
Chicken Bryan
Cartofi in crusta de mustar
Paste cu ciuperci si rosii
Prajitura cu mere si brinza
Palet de dames
Chiftelute
Cheesecake cu rosii si busuioc
Compot de rubarba
Prajitura  cu mac
Chec de carne