Salata bavareza

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata bavareza

Salata bavareza

Ingrediente:

200 g parizer, 300  g castraveti verzi, 500 g cartofi, 100 g ardei grasi, 150 g ridichi, 250 g maioneza, 250 g rosii, zahar, sare

Mod de preparare:

Castravetii se curata de coaja, ardeii de cotoare si seminte, ridichile se spala si se curata, apoi toate se taie in bucati. Cartofii se fierb in coaja, se racesc, se curata si se taie in bucati. Parizerul se curata si se taie tot in bucati. Se pun toate intr-un vas, se amesteca, se adauga sarea, maioneza si zaharul, incorporandu-se cat mai omogen. Se decoreaza cu felii de rosii.

Adauga comentariu la reteta - Salata bavareza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Mincarica de pipote
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Rata la cuptor
Salata de tortellini
Manti
Crema de zahar ars
Tortelete cu crema Toffee
Somon afumat pe scandura de cedru
Gugelhupf cu marmelada
Paine cu iaurt
Muffins cu usturoi si ierburi
Pateuri cu ciuperci
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Inghetata de nectarine si caise