Salata de andive

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de andive

Salata de andive

Ingrediente:

500 g andive, 3 linguri de ulei, zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare:

Andivele se spala bine si se lasa sa stea 15 minute in apa sarata. Nu trebuiesc tinute mai mult in apa deoarece se amarasc. Se taie in bucatele si se aseaza pe o farfurie si se toarna desupra un sos din ulei si zeama de lamaie, sare si piper , se amesteca bine. Se poate adauga si putin mustar. Nu se prepara cu  mult timp inainte deoarece isi pierde aspectul.

Adauga comentariu la reteta - Salata de andive


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pogacele cu jumeri
Saltimbocca alla romana
Supa de gulii
Vegeta de casa
Salata de tortellini
Butternut umplut
Pui umplut cu telina si morcovi
Rulada de ciuperci
Prajitura cu tofu si ciocolata
Chocolate Gugelhupf
Prajitura cu gutui si branza
Salam de caracatita
Supa cu turnatei
Cotlete de vinete
Cocktail-Totally Green