Salata de andive

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de andive

Salata de andive

Ingrediente:

500 g andive, 3 linguri de ulei, zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare:

Andivele se spala bine si se lasa sa stea 15 minute in apa sarata. Nu trebuiesc tinute mai mult in apa deoarece se amarasc. Se taie in bucatele si se aseaza pe o farfurie si se toarna desupra un sos din ulei si zeama de lamaie, sare si piper , se amesteca bine. Se poate adauga si putin mustar. Nu se prepara cu  mult timp inainte deoarece isi pierde aspectul.

Adauga comentariu la reteta - Salata de andive


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de pere
Ardei umpluti,mai altfel
Pui la cuptor
Rulouri din piept de pui
Caviar de vinete
Tarta cu rucola
Supa-crema de broccoli
Paine cu seminte
Parjoale de vara
Vinete umplute
Praz umplut cu ciuperci
Dulceata de grapefruit
Aluat cu branza
Polos
Ciocanele de pui cu varza