Salata cu peste afumat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Ingrediente:

500 g cartofi, 200 g peste afumat, 200 g maioneza, 200 g castraveti murati, 1 legatura patrunjel

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja se decojesc si se lasa la racit. Cand s-au racit se taie cubulete. Pestele se curata de oase si pielita cu  solzi. Castraveti se taie cubulete si se storc de zeama. Verdeata se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron. Se poate orna cu feliute de masline si verdeata.

Adauga comentariu la reteta - Salata cu peste afumat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Turta dulce din piscoturi
Fursecuri cu gem
Ardei umpluti,mai altfel
Supa din trei feluri de peste
Pasca cu branza dulce
Mincarica de pipote
Salata de telina,citrice si rodie
Friptura de miel in slowcooker
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Baclavale traditionale
Ciorba de praz cu zeama de varza
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Cozonac
Brownies cu miere si seminte
Supa de dovleac cu gorgonzola