Salata de caise

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de caise

Salata de caise

Ingrediente:

caise (1/2kg), zahar pudra (150g), zeama de lamaie (1 lamaie), vin alb (1 pahar)

Mod de preparare:

Caisele se curata de coaja, li se scot samburii si se pun intr-o compotiera. Peste ele se presara zaharul pudra, zeama de lamaie si, la sfarsit,paharul cu vin alb. Se da la rece.Se serveste peste 4-5 ore.

Adauga comentariu la reteta - Salata de caise


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prosciutto di Parma e melone
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Ardei umpluti cu legume
Butternut umplut
Tort Krantz
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Salata Manager
Vanilla Club
Tarta sarata din frunze de conopida
Salata de fasole cu ton
Papanasi
Pui umplut cu telina si morcovi
Cotlete de vinete
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Carne de miel in stil mongolez