Salata de caise

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de caise

Salata de caise

Ingrediente:

caise (1/2kg), zahar pudra (150g), zeama de lamaie (1 lamaie), vin alb (1 pahar)

Mod de preparare:

Caisele se curata de coaja, li se scot samburii si se pun intr-o compotiera. Peste ele se presara zaharul pudra, zeama de lamaie si, la sfarsit,paharul cu vin alb. Se da la rece.Se serveste peste 4-5 ore.

Adauga comentariu la reteta - Salata de caise


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Saltimbocca alla romana
Bulete din ciupercute
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Rulada de omleta
Tarta cu vinete
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Paste de spanac cu calamari si rosii
Friptura de miel in slowcooker
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Bors de iarna cu afumatura
Salata de ton cu ardei gras
Paine cu seminte
Gugelhupf cu marmelada
Salam de caracatita
Pogacele cu jumeri