Supa de rosii

Supa de rosii

Ingrediente:

1 kg rosii bine coapte, 2 dovlecei taiati rondele subtiri,4 cartofi,1 legatura de ceapa verde (sau 2 cepe mai mici),3 catei de usturoi,1 ceasca de ulei,1 lingurita de zahar,sare, piper,2 foi de dafin

Mod de preparare:

Intr-o oala suficient de mare se caleste in ulei cepa marunt tocata, se adauga dovleceii si dupa putin timp rosiile decojite, taiate in patru, si cartofii taiati marunt. Se lasa astfel sa fiarba 10 minute. Se adauga 1,5 la apa, piperul, sarea, zaharul, usturoiul taiat marunt si foile de dafin. Se acopera oala si se lasa sa fiarba 40 de minute. Se scot foile de dafin si se paseaza zarzavaturile. Se adauga patrunjel fin tocat si se serveste cu crutoane. Crutoanele se obtin prin prajirea in ulei a unor cubulete de paine.

Adauga comentariu la reteta - Supa de rosii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caramel Tiramisu
Tarta sarata din frunze de conopida
Pui la cuptor
Cozonaci cu nuca si mac
Crutoane aromate
Crostoni cu miel
Muffins cu usturoi si ierburi
Crap la cuptor (pe gratar)
Tarta cu rucola
Barcute de vinete
Spaghetti Carbonara
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Tarta rustica cu piersici
Lasagne cu spanac si branza chevre
Tiramisu de capsuni si cocos