Supa de rosii

Supa de rosii

Ingrediente:

1 kg rosii bine coapte, 2 dovlecei taiati rondele subtiri,4 cartofi,1 legatura de ceapa verde (sau 2 cepe mai mici),3 catei de usturoi,1 ceasca de ulei,1 lingurita de zahar,sare, piper,2 foi de dafin

Mod de preparare:

Intr-o oala suficient de mare se caleste in ulei cepa marunt tocata, se adauga dovleceii si dupa putin timp rosiile decojite, taiate in patru, si cartofii taiati marunt. Se lasa astfel sa fiarba 10 minute. Se adauga 1,5 la apa, piperul, sarea, zaharul, usturoiul taiat marunt si foile de dafin. Se acopera oala si se lasa sa fiarba 40 de minute. Se scot foile de dafin si se paseaza zarzavaturile. Se adauga patrunjel fin tocat si se serveste cu crutoane. Crutoanele se obtin prin prajirea in ulei a unor cubulete de paine.

Adauga comentariu la reteta - Supa de rosii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa-crema de broccoli
Tort de ciuperci
Pogacsa
Fursecuri cu gem
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Ardei umpluti
Crenvursti in aluat
Rulada de pui
Drob de miel
Inghetata de cocos
Bruschette cu dovlecei
Prajitura cu visine si ciocolata
Oua tari cu sos
Friptura de miel in slowcooker
Piept de rata cu ciuperci