Supa de conopida

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Supa de conopida

Supa de conopida

Ingrediente:

1 conopida potrivita,3 cartofi,1 l apa,sare, piper,3 linguri de margarina (ulei),2 linguri faina,1 legatura de patrunjel fin tocat

Mod de preparare:

Se spala conopida, se taie bucati si se indeparteaza cotoarele groase . Se curata cartofii, se taie si se pun la fiert impreuna cu conopida 20-25 de minute. Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul. Se topeste margarina intr-o craticioara, se pune faina si se amesteca continuu pana capata culoare galbuie, se adauga, putin cate putin, 2-3 polonice de supa, apoi se rastoarna in oala mare cu supa. Dupa ce s-au amesteca bine, se mai da 2-3 clocote si se adauga patrunjelul.

Adauga comentariu la reteta - Supa de conopida


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de porc cu sorici
Ciorba de praz cu zeama de varza
Rosii umplute cu ton
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Rulouri din piept de pui
Chiftelute
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Cosulete umplute
Confit de canard
Aluat cu branza
Roastbeef a la Jamie
Ciorba de salata
Tarta cu mere
Sarmale fara carne
Crema Toffee