Supa de conopida

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Supa de conopida

Supa de conopida

Ingrediente:

1 conopida potrivita,3 cartofi,1 l apa,sare, piper,3 linguri de margarina (ulei),2 linguri faina,1 legatura de patrunjel fin tocat

Mod de preparare:

Se spala conopida, se taie bucati si se indeparteaza cotoarele groase . Se curata cartofii, se taie si se pun la fiert impreuna cu conopida 20-25 de minute. Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul. Se topeste margarina intr-o craticioara, se pune faina si se amesteca continuu pana capata culoare galbuie, se adauga, putin cate putin, 2-3 polonice de supa, apoi se rastoarna in oala mare cu supa. Dupa ce s-au amesteca bine, se mai da 2-3 clocote si se adauga patrunjelul.

Adauga comentariu la reteta - Supa de conopida


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Salata de mango
Ardei umpluti cu legume
Rosii umplute cu ton
Roastbeef a la Jamie
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Oua tari cu sos
Tort cu mere si nuci
Prajitura cu mere si brinza
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Chiftelute de carne
Islere
Parjoale de vara
Tarta de ciocolata