Supa de zarvaturi

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Supa de zarvaturi

Supa de zarvaturi

Ingrediente:

4 morcovi,4 cepe,2 cartofi,1 dovlecel,1 verzisoara dulce,2 ardei,patrunjel, sare,1 ceasca de orez (sau fidea),2 cesti de suc de rosii

Mod de preparare:

Se toaca zarzavaturile si se pun la fiert in 3 litri de apa. Cand sunt bine fierte se scot, se adauga orezul si apoi sucul de rosii. Se potriveste de sare, se adauga putin zahar, dupa gust, si la sfarsit verdeata.Cand se foloseste fidea, la sfarsit se rad 2 morcovi, sa calesc in ulei si se strecoara in supa. Astfel, supa devine mai gustoasa.Cu zarzavaturile fierte ramase se poate prepara salata.

Adauga comentariu la reteta - Supa de zarvaturi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura de ciocolata
Somon salbatic cu crusta de brinza
Agliata Verde
Vinete umplute
Banana Daiquiri
Tort cu cafea si gem de zmeura
Bors de iarna cu afumatura
Rulada de pui intreg
Butternut umplut
Tarta cu rucola
Spinach and Feta Quesadilla
Branza cu verdeturi
Omleta cu orez la cuptor
Supa de dovleac ( Butternut )
Ficatei cu ceapa, vin si marar