Supa de zarvaturi

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Supa de zarvaturi

Supa de zarvaturi

Ingrediente:

4 morcovi,4 cepe,2 cartofi,1 dovlecel,1 verzisoara dulce,2 ardei,patrunjel, sare,1 ceasca de orez (sau fidea),2 cesti de suc de rosii

Mod de preparare:

Se toaca zarzavaturile si se pun la fiert in 3 litri de apa. Cand sunt bine fierte se scot, se adauga orezul si apoi sucul de rosii. Se potriveste de sare, se adauga putin zahar, dupa gust, si la sfarsit verdeata.Cand se foloseste fidea, la sfarsit se rad 2 morcovi, sa calesc in ulei si se strecoara in supa. Astfel, supa devine mai gustoasa.Cu zarzavaturile fierte ramase se poate prepara salata.

Adauga comentariu la reteta - Supa de zarvaturi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Prajitura cu mere si brinza
Chiftelute de calamari
Sparanghel verde cu bacon
Tarta cu crema de branza si zmeura
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Roastbeef a la Jamie
Prajitura de ciocolata
Spinach and Feta Quesadilla
Pasta de leustean
Fursecuri fine cu nuci
Chiftelute cu porumb
Palet de dames
Tort Krantz
Piept de pui afumat