Supa de rosii cu fidea

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Supa de rosii cu fidea

Supa de rosii cu fidea

Ingredinte:

1 kg. rosii (sau o cutie de bulion), 1 buc. ceapa, 1 buc. ardei, zahar, o legatura patrunjel, o legatura marar, fidea (fara ou), sare, boabe de piper

Mod de preparare:

Ceapa si ardeiul se curata, se toaca marunt si se calesc. Rosiile se spala, se dau pe razatoare si se adauga peste ceapa si ardei. Se fierb 10-15 minute, amestecandu-se continuu, se adauga 2 l de apa si se mai lasa la fiert. Se adauga o mana de fidea, zaharul, boabe de piper si se potriveste de sare. Dupa ce se stinge focul, se adauga verdeata tocata marunt si se acopera.

Adauga comentariu la reteta - Supa de rosii cu fidea


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Inghetata de cocos
Tort din alune de copac
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Tagliatelle a La-Chef-A
Gogosele din flori de dovleac
Pateuri
Somon la gratar
Banana Daiquiri
Ardei umpluti
Prajitura  cu mac
Quinoa cu legume
Tarta cu vinete
Paine cu iaurt
Dulceata de pere
Chiftele din legume