Supa de rosii cu fidea

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Supa de rosii cu fidea

Supa de rosii cu fidea

Ingredinte:

1 kg. rosii (sau o cutie de bulion), 1 buc. ceapa, 1 buc. ardei, zahar, o legatura patrunjel, o legatura marar, fidea (fara ou), sare, boabe de piper

Mod de preparare:

Ceapa si ardeiul se curata, se toaca marunt si se calesc. Rosiile se spala, se dau pe razatoare si se adauga peste ceapa si ardei. Se fierb 10-15 minute, amestecandu-se continuu, se adauga 2 l de apa si se mai lasa la fiert. Se adauga o mana de fidea, zaharul, boabe de piper si se potriveste de sare. Dupa ce se stinge focul, se adauga verdeata tocata marunt si se acopera.

Adauga comentariu la reteta - Supa de rosii cu fidea


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripioare prajite in crusta
Tocanita de naut la cuptor
Paine  pe vatra
Portofele de cod cu fasole verde
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Friptura de vitel in ulei
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Rulada de omleta
Tarta cu vinete
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Supa de rosii
Mancarica de gulas
Caracatita in ulei
Islere
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide