Ghiveci

Ghiveci

Tags:

Ingrediente:

1 kg cartofi,1 kg dovlecei,1 kg morcovi,1 kg mazare,1 kg rosii,1 capatana de usturoi,1 praz,1 ardei verde,1 1 ceasca de ulei,5 cepe mari,sare, piper, dafin,1 legatura de marar si patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa, prazul si ardeiul taiate solzi se calesc in ulei. Se adauga in ordine: morcovii, mazarea, cartofii si dovleceii taiati rondele. Se adauga apa, fara sa se depaseasca nivelul zarzavaturilor. Cand sunt bine fierte, se adauga rosiile decojite si date prin razatoare, usturoiul tocat marunt, sarea, piperul si dafinul.Se mai lasa pe foc 10 minute. Verdeata se adauga dupa ce se indeparteaza de pe foc.

Adauga comentariu la reteta - Ghiveci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de vitel in ulei
Antricot cu sos de piper verde
Taameia
Fursecuri simple
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Sirop de citrice
Chiftelute cu porumb
Chec de carne
Dulceata de grapefruit
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Baclavale traditionale
Bulete cu cascaval la cuptor
Rulouri din piept de pui
Papanasi
Branza cu verdeturi