Ghiveci

Ghiveci

Tags:

Ingrediente:

1 kg cartofi,1 kg dovlecei,1 kg morcovi,1 kg mazare,1 kg rosii,1 capatana de usturoi,1 praz,1 ardei verde,1 1 ceasca de ulei,5 cepe mari,sare, piper, dafin,1 legatura de marar si patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa, prazul si ardeiul taiate solzi se calesc in ulei. Se adauga in ordine: morcovii, mazarea, cartofii si dovleceii taiati rondele. Se adauga apa, fara sa se depaseasca nivelul zarzavaturilor. Cand sunt bine fierte, se adauga rosiile decojite si date prin razatoare, usturoiul tocat marunt, sarea, piperul si dafinul.Se mai lasa pe foc 10 minute. Verdeata se adauga dupa ce se indeparteaza de pe foc.

Adauga comentariu la reteta - Ghiveci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muffins cu spanac
Risotto cu broccoli si kaiser
Paine cu iaurt
Piept de pui afumat
Supa de rosii
Tort din albusuri
Pesto rosso
Cozonac cu mac si alune de padure
Covrigi
Crema de zahar ars
Parmigiana di zucchine
Musaca
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Tarta sarata din frunze de conopida
Salata de tortellini