Ghiveci

Ghiveci

Tags:

Ingrediente:

1 kg cartofi,1 kg dovlecei,1 kg morcovi,1 kg mazare,1 kg rosii,1 capatana de usturoi,1 praz,1 ardei verde,1 1 ceasca de ulei,5 cepe mari,sare, piper, dafin,1 legatura de marar si patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa, prazul si ardeiul taiate solzi se calesc in ulei. Se adauga in ordine: morcovii, mazarea, cartofii si dovleceii taiati rondele. Se adauga apa, fara sa se depaseasca nivelul zarzavaturilor. Cand sunt bine fierte, se adauga rosiile decojite si date prin razatoare, usturoiul tocat marunt, sarea, piperul si dafinul.Se mai lasa pe foc 10 minute. Verdeata se adauga dupa ce se indeparteaza de pe foc.

Adauga comentariu la reteta - Ghiveci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa crema de ciuperci
Ardei umpluti II
Cartofi in crusta de mustar
Chiftelute din orez
Fettuccine cu ton si rosii
Tiramisu
Crema de zahar ars
Bulete din ciupercute
Spaghetti cu zucchini si rosii
Dovlecei crocanti la cuptor
Ciocolata
Ciorbita de pui si fasolica verde
Rata la cuptor
Tort Krantz
Rulada de pui intreg