Supa de cartofi

Supa de cartofi

Ingredinte:

1/2 kg. cartofi, 2 buc. morcov, 1 buc. pastarnac, o radacina patrunjel, 1/2 ceapa

Mod de preparare:

Se curata zarzavatul si ceapa, se spala si se taie subtire dupa care se aseaza intr-un vas cu apa si putina sare si se pun la foc. Cind zarzavatul este pe jumatate fiert, se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in cuburi mici. Dupa ce cartofii sint aproape fierti, se adauga rosiile, curatate de pielite si simburi,taiate felii, sau bulionul, si o lingura de unt sau untdelemn. Dupa citeva clocote, supa este gata.
  Se serveste la masa cu patrunjel si marar verde tocat marunt pe deasupra. Fiind preparata fara rintas,aceasta supa poate fi consumata si de persoanele cu afectiuni ale stomacului.

Adauga comentariu la reteta - Supa de cartofi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de rosii
Dulceata de portocale cu ciocolata
Prajitura cu gutui si branza
Supa Imperiala
Supa de chimen
Ardei umpluti cu legume
Caracatita in ulei
Friptura de curcan cu mere
Somloi Galuska
Rulada de pui intreg
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Tartiflette
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Caramel Tiramisu
Tamagoyaki