Cartofi cu sos picant

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Cartofi cu sos picant

Cartofi cu sos picant

Ingrediente:

1 kg cartofi, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 5 rosii, 1 lingura de bulion, boia de ardei iute, ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit se calesc in ulei pina se inmoaie. Se adauga rosiile taiate cubulete,1 lingurita de boia de ardei iute si bulionul. Se potriveste de sare si piper si se inabusa pana se ingroasa sosul. Cartofii, curatati si taiati in cuburi mari, se prajesc pana se rumenesc. Se pun intr-un castron si se toarna deasupra sosul. Se orneaza cu masline.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu sos picant


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute de urda in sos de rosii
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Ciorba de praz cu zeama de varza
Sarmale fara carne
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Rulada de pui
Supa de pasare cu fructe goji
Tarta cu brinza si zmeura
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Salam de caracatita
Turta dulce din piscoturi
Cupola ninsa cu ciocolata
Ghiveci de orez cu legume
Cozonac cu mac si alune de padure
Tropical salad with coconut shrimps