Cartofi cu sos picant

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Cartofi cu sos picant

Cartofi cu sos picant

Ingrediente:

1 kg cartofi, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 5 rosii, 1 lingura de bulion, boia de ardei iute, ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit se calesc in ulei pina se inmoaie. Se adauga rosiile taiate cubulete,1 lingurita de boia de ardei iute si bulionul. Se potriveste de sare si piper si se inabusa pana se ingroasa sosul. Cartofii, curatati si taiati in cuburi mari, se prajesc pana se rumenesc. Se pun intr-un castron si se toarna deasupra sosul. Se orneaza cu masline.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu sos picant


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cartofi in crusta de mustar
Salam de caracatita
Tarta sarata din frunze de conopida
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Taameia
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Varza rosie cu mar
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Rosii umplute cu orez
Pasta de leustean
Chiftelute de calamari
Pachetele cu porumb si branza
Cartofi cu conopida si branza
Paste cu ciuperci si rosii
Tartiflette