Cartofi cu sos picant

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Cartofi cu sos picant

Cartofi cu sos picant

Ingrediente:

1 kg cartofi, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 5 rosii, 1 lingura de bulion, boia de ardei iute, ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit se calesc in ulei pina se inmoaie. Se adauga rosiile taiate cubulete,1 lingurita de boia de ardei iute si bulionul. Se potriveste de sare si piper si se inabusa pana se ingroasa sosul. Cartofii, curatati si taiati in cuburi mari, se prajesc pana se rumenesc. Se pun intr-un castron si se toarna deasupra sosul. Se orneaza cu masline.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu sos picant


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Saratele
Cupola ninsa cu ciocolata
Caviar de vinete
Melcisori de pizza
Chiftele din legume
Supa de dovleac ( Butternut )
Pate Brisee
Bruschette cu dovlecei
Cocktail-Totally Green
Tarta cu crème brûlé
Placinta cu branza sarata
Portofele de cod cu fasole verde
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Piept de rata cu ciuperci
Saltimbocca alla romana