Vinete la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Vinete la cuptor

Vinete la cuptor

Ingrediente:

3-4 vinete, 6 ardei grasi, 600 g rosii, 1 ceapa, 6 catei usturoi, 100 ml ulei, marar si patrunjel verde, sare

Mod de preparare:

Coaceti vinetele si ardeii ca pentru salata. Curatati vinetele, scurgeti-le de zeama. Intr-o cratita puneti jumatate din vinete, rupte fisii,apoi jumatate de ardei copti rupti la fel, un rand de rosii taiate fin, verdeturi. Repeteti intocmai. Ceapa taiata marunt caliti-o in ulei, adaugati usturoiul taiat si turnati acest amestec pe toata suprafata preparatului. Dati la cuptor pt 20 min.

Adauga comentariu la reteta - Vinete la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura aromata de porc
Risotto cu broccoli si kaiser
Dulceata de portocale cu ciocolata
Salsa cruda
Chiftelute cu porumb
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Rosii umplute cu orez
Dulceata de grapefruit
Barcute de vinete
Tort din albusuri
Caviar de vinete
Rulada de pui
Supa de pasare cu fructe goji
Saltimbocca alla romana
Pasta de avocado