Vinete la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Vinete la cuptor

Vinete la cuptor

Ingrediente:

3-4 vinete, 6 ardei grasi, 600 g rosii, 1 ceapa, 6 catei usturoi, 100 ml ulei, marar si patrunjel verde, sare

Mod de preparare:

Coaceti vinetele si ardeii ca pentru salata. Curatati vinetele, scurgeti-le de zeama. Intr-o cratita puneti jumatate din vinete, rupte fisii,apoi jumatate de ardei copti rupti la fel, un rand de rosii taiate fin, verdeturi. Repeteti intocmai. Ceapa taiata marunt caliti-o in ulei, adaugati usturoiul taiat si turnati acest amestec pe toata suprafata preparatului. Dati la cuptor pt 20 min.

Adauga comentariu la reteta - Vinete la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec cu ficat
Tartiflette
Pachetele cu porumb si branza
Pateu din ficat de porc
Tamagoyaki
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Cheesecake cu rosii si busuioc
Tropical salad with coconut shrimps
Caltabosi
Paine rasucita cu crema de branza
Gugelhupf cu marmelada
Tarta sarata din frunze de conopida
Rosii umplute cu ton
Oua tari cu sos
Somon la cuptor cu sos alb