Ciuperci cu praz

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciuperci cu praz

Ciuperci cu praz

Ingrediente:

800g ciuperci,800g praz subtire,300g rosii,300ml suc de rosii,o legatura de patrunjel,o legatura de marar,ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se spala bine, se taie felii si se inabusa in ulei. Prazul se taie in bucati de 2 cm lungime si se caleste in ulei. Se pune apoi prazul peste ciuperci, se condimenteaza si se adauga sucul de rosii si rosiile decojite si taiate in sase. Se lasa sa fiarba 30 min. Cand este aproape gata se adauga verdeata tocata fin.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu praz


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine  pe vatra
Ciorba de praz cu zeama de varza
Ciorba de rosii II
Compot de rubarba
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Ardei umpluti II
Chiftelute de urda in sos de rosii
Tort de ciocolata
Fursecuri simple
Pateuri rapide
Supa de chimen
Gogosele din flori de dovleac
Bulete din ciupercute
Taameia
Supa-crema de broccoli