Ciuperci cu praz

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciuperci cu praz

Ciuperci cu praz

Ingrediente:

800g ciuperci,800g praz subtire,300g rosii,300ml suc de rosii,o legatura de patrunjel,o legatura de marar,ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se spala bine, se taie felii si se inabusa in ulei. Prazul se taie in bucati de 2 cm lungime si se caleste in ulei. Se pune apoi prazul peste ciuperci, se condimenteaza si se adauga sucul de rosii si rosiile decojite si taiate in sase. Se lasa sa fiarba 30 min. Cand este aproape gata se adauga verdeata tocata fin.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu praz


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba din pipote de curcan
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Chutney de prune si ardei
Salata de vara cu mozzarella
Tort de ciocolata
Paste cu spanac si gorgonzola
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Salata de cartofi cu ton
Ghiveci de orez cu legume
Salata de tortellini
Tort din albusuri
Sesame Chicken
Capunti alla puttanesca
Palet de dames
Chiftelute de carne