Ciuperci cu praz

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciuperci cu praz

Ciuperci cu praz

Ingrediente:

800g ciuperci,800g praz subtire,300g rosii,300ml suc de rosii,o legatura de patrunjel,o legatura de marar,ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se spala bine, se taie felii si se inabusa in ulei. Prazul se taie in bucati de 2 cm lungime si se caleste in ulei. Se pune apoi prazul peste ciuperci, se condimenteaza si se adauga sucul de rosii si rosiile decojite si taiate in sase. Se lasa sa fiarba 30 min. Cand este aproape gata se adauga verdeata tocata fin.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu praz


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Savarine
Chec cu ficat
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Salata de cartofi cu ton
Vegeta de casa
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Prajitura cu gutui si branza
Tort din alune de copac
Tarta cu vinete
Muffins cu usturoi si ierburi
Prajitura cu mere caramel
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Stifatho
Chec negru
Tarta de ciocolata